WELKOM BIJ MOTIVERO

Kiki Veugen – Janssen

Arbeidsdeskundige en re-integratiespecialist

Kiki heeft een bedrijfskundige opleidingsachtergrond.

Zij heeft meer dan tien jaar ervaring als trajectbegeleider re-integratie voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Ongeveer 10 jaar heeft ze gewerkt als trajectbegeleider voor mensen met psychische problemen en verslavingsproblematiek. In die tijd volgde zij ook diverse beroepscursussen op het gebied van verslaving, psychische problematiek en communicatie. Ook volgde ze diverse masterclasses op het gebied van coaching.

In 2015 is zij samen met haar partner gestart met Motivero waarbij zij als coach werkt voor verkeersslachtoffers om de persoonlijke omstandigheden te verbeteren en de mogelijkheden te onderzoeken op de reguliere arbeidsmarkt. Hierbij komt de kennis vanuit de zorgsector goed van pas bij het aanvragen van voorzieningen maar ook het brede netwerk van werkgevers.  Om de klanten meer te ondersteunen op het gebied van mens, werk in inkomen heeft zij de opleiding Arbeidsdeskundige in 2016 gestart. Deze is in 2018 met succes afgerond en vervolgens ook de Masterclass AOV en Letsel afgerond.

Samen met alle betrokken partijen zoekt zij naar de beste mogelijkheden op het gebied van welzijn en werk. Zij werkt onafhankelijk en onpartijdig. Het hebben en behouden van werk is voor alle partijen van groot belang.

Kiki kijkt naar de mogelijkheden en de beperkingen met het doel om een reguliere functie op de arbeidsmarkt te vinden. 

Visie

“in het leven kan vanalles tegen zitten. Ik vind het van belang dat je zelf weer regie pakt over je leven. Ik help graag om de regie weer te nemen in het persoonlijke leven en de mogelijkheden op het gebied van werk te ontdekken. Ik ondersteun graag in het hervinden van zelfvertrouwen, het creëren van mogelijkheden en proberen en durven met vallen en opstaan.”

Vragen voor Kiki? Bel haar op telefoonnummer 06 45 24 75 44