WELKOM BIJ MOTIVERO

Over ons

Motivero is in 2015 opgericht door Kiki Veugen en Marcel Veugen. Motivero is gericht op de mogelijkheden die de klant heeft om de persoonlijke situatie te verbeteren, waarbij interne en externe motivatie van de klant belangrijk zijn.

Het verbeteren van werknemersvaardigheden voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, persoonlijk welzijn en inkomensvraagstukken lopen als rode draad door hun carrière. Beide hebben een decennia gewerkt met mensen met psychische en lichamelijke klachten en ernstige gedragsproblematiek. Ook het aanvragen van uitkeringen, WMO aanvragen en duurzame toeleiding naar de reguliere arbeidsmarkt behoorde tot de dagelijkse werkzaamheden. Zij besloten samen het bedrijf Motivero op te richten, gericht op begeleiding voor slachtoffers van ongevallen en klanten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Inmiddels zijn zowel de organisatie als de werkzaamheden uitgebreid.  Wij begeleiden en ondersteunen op het gebied van welzijn, werk en inkomen. 
Afhankelijk van de persoonlijke situatie, de hulpvragen en de gewenste diensten krijgt de klant een vast aanspreekpunt. Dit wordt tijdens het intake gesprek besproken.

Veel mensen – bijna iedereen eigenlijk- kunnen (veel) meer dan ze zelf denken. Wij geloven in een grote mate van zelfredzaamheid en vinden het belangrijk enkel daar waar nodig te ondersteunen. Wij zien het als onze taak mensen bewust te maken van hun mogelijkheden en de beperkingen te leren accepteren.

Onze mensen hebben aandacht voor het verleden maar kijken naar de mogelijkheden in de toekomst

Wij voeren trajecten uit voor het UWV, zowel modulaire trajecten, het Werkfit en Naar werk trajecten zijn mogelijk. Klanten met een Wajong, WIA, werkeloosheidsuitkering of een ziektewetuitkering kunnen hiervan gebruik maken.

Tevens voeren wij voor diverse verzekeraars en belangenbehartigers trajecten uit voor het verbeteren van de leefomstandigheden, arbeidsdeskundige onderzoeken en arbeidsre-integratie naar de reguliere arbeidsmarkt.

Sport

Motivero ondersteund mensen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen en het verbeteren van de leefomstandigheden.

Veel klanten voelen zich niet zeker genoeg om de reguliere sportschool te bezoeken. Schaamte speelt hierbij een grote rol.

Marcel geeft zowel individuele of groepsbegeleiding om de lichamelijke en psychische belastbaarheid te vergroten.

 

 

 

Agressie en emotieregulatie

Individuele begeleiding voor emotie en agressie regulatie door middel van boksen en cardiotraining. 

 

 

Marcel Veugen

Lees meer

Kiki Veugen – Janssen

Lees meer