WELKOM BIJ MOTIVERO

Marcel Veugen

Marcel kwam al op jonge leeftijd in aanraking met verslaving en huiselijk geweld.

Door zijn negatieve ervaringen besloot hij op zijn vijfentwintigste de dingen anders te gaan doen. Marcel ging als begeleider aan de slag bij een stichting gespecialiseerd in de begeleiding van cliënten met een verslaving en psychiatrische indicatie. Inmiddels heeft hij ruim tien jaar ervaring als begeleider en coach in de (verslavings)zorg.

Marcel volgde de opleiding tot sociaal pedagogisch werker en is gediplomeerd NLP Practitioner en fitnessinstructeur. Verder volgde hij verschillende communicatiecursussen gericht op coaching.

In 2015 is hij samen met zijn partner gestart met Motivero. Hierbij geeft hij coaching ter verbetering van de persoonlijke effectiviteit en geeft hij fysieke training (sport)

Het stellen van doelen, het aangeven van grenzen, omgaan met belemmeringen en het vinden van zoekrichtingen zijn voorbeelden van coachingsdoelen.

Naast de reguliere methoden zet hij sport succesvol in als middel in de begeleidingstrajecten voor het behalen van doelen. Marcel gelooft dat de kracht om te veranderen in jezelf schuilt.