WELKOM BIJ MOTIVERO

Samenwerking

Wij doen wat we kunnen, maar alleen als we er goed in zijn. Daarom werken wij met veel partners samen zodat we het beste resultaat kunnen bereiken. Samenwerking met specialisten is voor ons heel belangrijk en ons netwerk is nooit “te groot”.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen we verwijzen naar begeleiders, instanties of andere specialisten. Zodra de persoonlijke situatie stabiel is onderzoeken wij de mogelijkheden voor re-integratie naar de reguliere arbeidsmarkt. Een structurele plaatsing is voor de klant belangrijk om teleurstellingen te voorkomen.

Voor intercollegiaal overleg inzake arbeidsdeskundige onderzoeken hebben wij een breed netwerk van geregistreerde arbeidsdeskundige. Heeft u een arbeidsdeskundige nodig in een andere regio? neem dan gerust contact met ons op. http://www.motivero.nl/contact-gegevens/

WMO en WLZ begeleiding werken wij samen met:

 

Bij financiële vraagstukken hebben wij een samenwerking met bewindvoerder Steenland en Schins en bewindvoeringen 043

Wil je als bedrijf graag met ons samenwerken?

Bijvoorbeeld als

  • Werkgever voor leer-werktrajecten
  • Behandelaars
  • Belangenbehartigers
  • Uitzendbureau
  • Re-integratiebureau

Kennismakingsgesprek? 

Wij staan altijd open voor een kennismakingsgesprek. Belangrijk is wel dat wij hierbij een meerwaarde zien voor onze klanten.

Voor onze klanten voeren wij zelf de re-integratie spoor 2 (functie bij nieuwe werkgever) uit. Regelmatig adviseren wij in een arbeidsdeskundig onderzoek een spoor 2 traject aan de werknemer en werkgever. Wij voeren bij dit advies het vervolgtraject niet zelf uit. Dit om het vermoeden van belangenverstrengeling te voorkomen. Daarvoor verwijzen wij dan graag door naar een ander re-integratiebureau waarmee wij samenwerken.

Is Jobcoaching gewenst om de klant te begeleiden? Ook dan weten wij de klant aan een goede jobcoach te helpen indien onze begeleiding eindigt.